Over SDL

Wil je meer te weten komen over SDL? Ontdek ons verhaal….

Dieren

Het triestige lot van de windhonden in Spanje, Ierland en het Midden-Oosten, is niet door iedereen gekend. Wij vertellen hun verhaal, en helpen waar mogelijk om hun welzijn te verhogen.

Elkaar helpen

Wij zijn geen concurrent van bestaande organisaties, maar een aanvulling en samenwerkende partner in deze moeilijke strijd.

Kwaliteit

Wij verkopen artikelen en organiseren evenementen, maar de rode draad in dit verhaal is kwaliteit. Wij geloven in een kwalitatieve ervaring om wederkerige fondsen te bekomen.

Ons verhaal

SDL is een Belgische organisatie dat zich inzet, zowel op financieel als materialistisch vlak, om de verschillende non-profit organisaties te ondersteunen in hun werking.

Missie

Een onafhankelijke organisatie voor adoptanten als raadgever en een samenwerkende partner voor binnen- en buitenlandse non-profit organisaties in hun strijd om het welzijn van viervoeters te verhogen.

Visie

De occasionele fondsenverwerving veranderen in wederkerende fondsenverwerving dankzij aangename ervaringen in de belevenis van eigen georganiseerde evenementen, de aankoop van kwalitatieve artikelen voor het goede doel.

Waarden

Liefde voor dieren, elkaar helpen en kwaliteit zijn belangrijke waarden voor onze organisatie en vormen de rode draad in onze werking.

HET SDL-TEAM

Ons creatief team

Het SDL-team is ontstaan uit de gemeenschappelijke liefde voor windhonden. Elke medewerker binnen SDL heeft meerdere windhonden een gouden mand aangeboden, en willen door hun ervaring en creatief talent een lans breken voor dit prachtige ras.

Hey, lieve SDL'ers. Wij zijn volop aan het werk, maar de SDL-winkel is momenteel nog in een testfase. Bedankt voor je geduld. Sluiten