10 februari Ronse

Vrijwilligers, wie beroep op hen moet doen, weet dat zij een onmisbare schakel zijn in de werking van een organisatie. Save A Dog’s Life stak haar hand uit en besloot om mee te helpen met Galgo Save Belgium om de zaal klaar te zetten om een onvergetelijke Valentijnswandeling neer te zetten. De weergoden waren niet in opperste stemming, maar de wandeling en de bijhorende gezellige pré- en afterdrinkactiviteit was alsnog een waar succes. Tijdens de wandeling, stond Evie in om het verkeer tegen te houden zodat alles veilig kon verlopen, en hield Tara de stand open om de niet-wandelaars te voorzien van lekkers.

Lees er alles over in onze nieuwsbrief.

Categorieën: Evenement

Franky Bruggeman

Franky coacht en begeleidt zijn team door dik en dun, maar kraakt de harde noten wanneer nodig...

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *